Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Collectie

Gadet Mode is een familiebedrijf dat dit jaar 60 jaar bestaat. Bij Gadet Mode vindt u kleding voor de iets rijpere dames en heren. Dat doen we door merken te voeren die bij het ontwerpen van hun collectie rekening houden met een veranderend figuur. Bij ons vindt u kleding met een goede pasvorm voor een betaalbare prijs. Onze klanten zijn iets oudere, modebewuste dames en heren die onze kwaliteit, service, perfecte pasvorm en persoonlijke aandacht op prijs stellen.

Naaiatelier

Bij de aanschaf van onze collectie houden we rekening met de pasvorm van de iets rijpere dames en heren. Als het nodig is de kleding aan te passen, omdat door de jaren heen uw figuur is veranderd, kan dat in ons eigen naaiatelier.

Dames merken

 Barbara Lebek

Elton

Germaine

Hajo

Lady Style

Paddock’s jeans

Refa

Rene Freres

Setter

Signature

Skovhuus

Dames jassen

Barbara Lebek

Bulté

Frandssen

Normann 

Lederen tassen en riemen

Dekkers Ledermode

Vitozzi

Herenmode

Hajo

Fellows United

M.X.O Men

Paddock’s jeans

Traffic

Herenjassen

House of Saki

Talenti

Nachtmode dames

Comtessa

Pastunette

Rebelle

 

Nachtmode heren

Pastunette for men

Robson

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren